language:  DK  |  UK  |  SE
Läs rekomendationer - TRUSTPILOT ★★★★★

Leverans

Gratis leverans till din adress

CargoKid lådcyklar är lagerförda och det tager 10 vardagar fö hemleverans. Om cykeln ligger på restorder eller om det skall göras  ”Eget Design” är leveranstiden upp till 20 arbetsdagar. Alla priser i webshopen är inkl moms.

Alla cyklar levereras 100% monterade och körklara. Vi kvalitetssäkrar och testar alla cyklar innan vi skickar ut dem från vårt lager.

CargoKid byter självklart eller ger pengarna i retur och ordnar returfrakt om du ångrar köpet dock mot en fraktavgift på 2.000,00 kr inkl moms.  Det är 14 dagars returätt . Denna gäller dock inte om cykeln är skadad på något vis. Om du själv tillbaka levererar cykeln så utgår en avgift på 1.000,00 kr inkl moms för omkostnaderna på hemleveransen.

Vid eventuella reklamationer kontakta CargoKid på tlf nr: 112 911 666 007 eller på mail info@cargokid.se

Vi förbehåller oss rätten att utvärdera skadan innan pengarna returneras. Vi förbehåller för tryckfel, ändringar på cykelns specifikationer och tillbehör samt moms och avgiftsändringar.

Transport

Eventuella fraktskador skall påtalas omgående på fraktstället till budfirman och CargoKid.

Returnering

Se ovan

Betalning

Som privatperson eller företag kan ni köpa via vår webshop och betala med dessa kort  VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro och JCB

Reklamationsrätt

Det är 2 års lagpliktig reklamationrätt

Reklamationsrätten täcker alla delar på cykeln.

Reklamationsrätt betyder att vi förpliktigar os still att hjälpa till med fel och behov som finns på cykeln när kunden mottager den. Om det är ett väsentlig fel kan kunden upphäva köpet och få pengarna i retur. Om det inte är väsentligt har vi en möjlighet att lösa problemet annars kan kunden också upphäva köpet.

Reklamationsfrist

Kunden SKAL reklamera inom” rimlig tid” efter att felet uppdagas vid mottagning av cykeln. Sker inte detta upphävs både garanti och reklamationsrätt.

Cargokid skall dock också utvärdera felen innanför ”rimlig tid”. Gör kunden oss uppmärksam inom ”rimlig tid” men CargoKid gör det inte kan kunden upphäva köpet och få pengarna i retur.