language:  DK  |  UK  |  SE
Läs rekomendationer - TRUSTPILOT ★★★★★

 

En lådcykel utan extra utgifter

Vi erbjuder dig en lådcykel, som har allt du behöver med i priset.

Vårt stora utrustningspaket är med för att göra det lätt och enkelt för dig.

 

Här är ett utplock av de viktigaste saker som utrustningspaketet innehåller. De kompletta utrustningspaketen och specifikationslista finner du under de olika cyklarna.


 

farve_gra?.png
Välg din egen färg

Vi erbjuder 20 olika utseende till din cykel. Klicka på färgerna med din önskade färg eller motiv. Färgen beskyddar lådan mot bla stenskott,snö och salt.


dæk_gra?.png
Punkteringsfria Däck

Vi levererar kevlardäck till alla tre däcken så minskar risken för punktering. Det finns inget så irriterande som en punktering när man är ute på en åktur.


la?s_gra?.png
Försikringsgodkända lås samt ett kedjelås

Vi levererar ett fastmonterat försäkringsgodkänt lås samt ett integrerat kedjelås. Så cykeln har full täckning hos ditt försäkringsbolag om i fall stöld.

Det är viktigt att man får det rätta låset som passar till cykeln och ett kedjelås som kan låsa fast cykeln i en lyktstolpe eller liknande. Du får låsbevis och nyckelnummer som skall uppvisas för ditt försäkringsbolag vid stöld.


samlet_gra?.png
100% monterad

Levereras 100% ihopmonterad av våra montörer så det enda du behöver göra är att sätta dig på cykeln och komma iväg med dina barn. Det är därför vi kan ge 2 års garant idå vi vet att cykeln är korrekt monterad och då är det vi som är ansvariga för monteringen.

 
fragt_gra?.png
Gratis leverans

Vår budfirma levererar lådcykeln till din hemadress och vid avtal så bestäms tid på dagen när du är hemma.

Så behöver du inte tänka på att fixa med transporten av cykeln hem.

 


garanti_gra?.png
2 års garanti

Vi ger 2 års garanti på alla våra lådcyklar vilket är mycket ovanligt i denna branch då dem flesta bara ger 2 års reklamationsrätt. Vår garanti omfattar inte slitagedelar eller rörliga delar. Har också 3 månaders garanti på batteriet till våra el lådcyklar.

”Garanti” och ” reklamationsrätt” blandas ofta ihop. Men bgreppen täcker inte detsamma och bör inte förväxlas.

En garant iär något extra, som säljaren, importören eller producenten kan välja att erbjuda på en bestämd produkt, produktgrupp eller alla varor. Den är alltså frivillig att erbjuda och du kan därför inte förvänta dig att det nödvändigtvis följer med en garanti till den vara du köpt.

Garantin ger dig en väsentligt bättre position än köplagen, så den fungerar som ett supplement till dina lag bestämda rättigheter.


kaleche.png
Lådtak/regnskydd och dynor til bänkarna

Med i priset får du också det oundvarliga tak/regnskyddet som skyddar barn ,hundar och varor mot regn och rusk.Det är öppningar på sidorna som kan rullas upp så det kan ventileras inne i lådan. Där är också dynor till säte och rygg så barnen kan sitta mjukt och skönt.


betraek.png
Vattenavisande överdrag

Vi levererar eet vattenavvisande överdrag till toppen av lådan som man kan använda om inte taket är uppe så lådan inte fylls upp av vatten,löv eller annat skräp.

 


sadel_gra?.png
Sadelskydd

När man mottager sin lådcykel lägger vi också till ett sadelskydd så man alltid har en torr sadel.


bremse_gra?.png
Skivbromsar

På bägge framhjulen är det monterat skivbromsar för bättre och säkrare inbromsningar. Skivbromsarna kräver minimalt underhåll och skall inte bytas ut på samma sätt som bromsklossar.

 


hynde.png
Tillval av ectra behagliga sittdynor

Du kan välja till 2 tjocka deluxe sittdynor till bänkarna i din favorit färg för endast SEK 649 Det hittar du under ”Tillbehör”


udstyr_gra?.png
Stort utrustningspaket

Hela utrustningspaketen ser ni under var och en av cykelmodellerna.