language:  DK  |  UK  |  SE
Läs rekomendationer - TRUSTPILOT ★★★★★

Lådcykeln – Där allt är inkluderat...

Vi erbjuder flera olika typer av lådcyklar. De flesta innehåller allt du behöver och det ingår i priset.

Det gör det enkelt och överskådligt för dig.

Välg färg

Välg färg på lådan

punkteringsfria däck

Punkteringsfria däck

Försäkrings godkända Lås och kedjelås

Försäkrings godkända Lås och kedjelås

100% monterad

100% monterad

Gratis leverans

Gratis leverans

kaleche_hvid.png

Kapell

2 års garanti

2 års garanti

Skivbromsar

Skivbromsar

Sadelskydd

Sadelskydd

Stort Utrustningspaket

Stort Utrustningspaket

Fräscha upp

din lådcykel,

cargobike eller

lastcykel med

snygga sittdynor

Svarta standard dynor är inkluderat i priset men vill du fräscha upp din lådcykel med ett par DELUXE dynor i en tjock, läcker kvalitet så finns det möjlighet för det. Dynorna väljes/köpes på samma gång som ni väljer/köper cykeln. Många olika färger finns tillgängliga.

Ladcykel hynder

CargoKid Intro Video
Besök Cargokid
Referens
Varför så billig?

kunderna på Trustpilot...

johanne_mygind.png

Johanne Mygind

stars.png

”Min dotter och jag tycker så mycket om vår lådcykel... Bra kvalitet till en förnuftig kostnad. När man är ensamstående mor är det extra viktigt att vara mobil. Det gör vardagen lättare.”

tanja_jørgensen.png

Tanja Jørgensen

stars.png

"Vi funderade länge på att skaffa en lådcykel, så för några dagar sedan började vi göra efterforskningar. Det har alltid verkat lite svårt att förstå sig på eftersom det verkar som att man måste köpa till en massa extrautrustning. Vi blev glatt överraskade över allt som medföljer här samt skivbromsar. Det är lätt att navigera på hemsidan och instruktionsvideon till Cargokid-lådcykeln ger snabbt en tydlig bild av vad man får för pengarna. Bra service kl. 23.00 på kvällen ☺️"

louise_shilling.png

Louise Shilling

stars.png

”Min man och jag bestämde oss för att åka till Köpenhamn för att köpa en elcykel. Cargokid hade tyvärr stängt. Men efter bra kommunikation via Facebook kom Per och öppnade butiken för att sälja en cykel till oss. Det är inte många som ger en så bra service. Service i världsklass, bra kommunikation och inte minst ett trevligt ställe att handla på. Jag gick därifrån med en riktigt bra känsla och jag vill rekommendera det här stället till alla. Om det hade varit möjligt att ge fler stjärnor hade jag gjort det.”

Kundeudtalelse 4

louise_shilling.png

Janne Baun

stars.png

Bra kvalitet och riktigt bra service

Bra kvalitet och riktigt bra service. Duktiga människor som är redo att hjälpa till, snabb leverans och en bra produkt. Jag är jättenöjd med vår cykel härifrån...

Kundeudtalelse 5

Tine Heegaard

stars.png

En otroligt härlig cykel

En otroligt härlig cykel. Vi har köpt en deluxe-modell den här gången. Den är så skön att köra. Bra service.

Basta logoKenda logoTektro logoPromax logoShimano logo

Valj en klassisk eller elektrisk lådcykel fra Cargokid – kvalitet for alla pengar

Välkommen till Cargo Kids underbara värld befolkat av "nygamle" klassiska och elektriska lastcyklar i en fantastiskt kvalitet, lådcykler som utvecklas baserat på de senaste tekniska kunskapen. Alla våra lastcyklar levereras färdigmonterade och 100 % klar att användas och levereras med en stor utrustningspaket. 

Cargokid ger dig möjlighet att inte sitta i långa köer genom staden, och du är alltid garanterad en parkeringsplats när du anländer. Trött på parkeringsböter och kostnader för bensin, då får du cykla ut och ge barnen en annorlunda 

upplevelse, en möjlighet att vara närvarande på ett annorlunda sätt an inpackade på baksätet i en bil. Barnen älskar att vara på ”turné” och med en lådcykel löser du på samma tid också det transport problem, som många familjer kämpar med. En miljövänlig lösning som verkligen behövs. 

 

Köp mer - Betala mindre for lådcykel, cargobike och lastcykel.

När du köper lådcyklar hos Cargokid. Så finns det tillbehör som kan göra upplevelsen ännu bättre. Om du önskar att köpa mer än en cykel eller mycket tillbehör så är vi villiga att ge dig ett bra billigare pris så utöver den höga kvaliteten också får det bästa priset.

 

Varför så billig lådcykel, cargobike och lastcykel.?

Steg 1 Vi importerar direkt från våra producenter i utlandet. Ina mellanhänder.

Steg 2 Vi mottager, monterar därefter på vårt eget lager i Sydjylland.

Steg 3 Vi distribuerar direkt till kunden.